Vi är en begravningsbyrå i södra Småland, Kalmar län. Vi tar emot begravningar från angränsande län som Blekinge och Kronoberg. Begravningarna blir personliga och vackert utförda. Ni är välkomna att besöka oss i Torsås på Allfargatan 21 där vi har vår lokal. Det går också bra att komma till Torhult, Gullabo om ni har närmre dit. Vi säljer också vaser, gravljus och lyktor i olika utföranden.

Vi som jobbar här är:

Ann Palmqvist, jag har de senaste 13 åren bott i Torhult utanför Gullabo med min familj. Jag har arbetat och bott på ett flertal ställen som Söderåkra, Karlskrona, Korsberga och Ånge men jag är född och uppvuxen i Nybro. I mitt arbete som Diakon och Kantor under snart 30 år har jag mött många människor i både glädje och sorg. Jag är också ofta anlitad som sångsolist vid begravningar och andra evenemang.

Christer Gustafsson, jag är född och uppvuxen i Torhult, Gullabo. Där bor jag med min fru Ann Palmqvist. Efter flera år som snickare började jag arbeta i Gullabo, som Kyrkvaktmästare, där arbetade jag i 16 år. I mitt yrke som kyrkvaktmästare har jag träffat många människor som behöver råd om gravar, stenar mm. Jag är aktiv i föreningslivet både i Torsås och Emmaboda kommun.